nuffnang

Thursday, 6 January 2011

MaTa dAn HiTaM...



Kalau nak tahu...
Macam ni la keadaan mata saya sekarang...
Letih...
Lesu...
Tak bermaya...
Saya dah penat menghadap komputer...
Percaya atau tidak...
Dari pagi semalam...
Sampai ketika ini...
Saya cuma tidur 1 jam lebih...
Tak sampai pun 2 jam...
Semua gara-gara AKB...
Masa...
Silalah berlalu dengan cepat...
Supaya musim AKB ni cepat berlalu...
Saya dah tak sabar nak balik rumah...
Nak tidur puas-puas...

Tapi...
Esok kerja lagi...
Kena bangun pagi jugak...
Tak sempat nak cover tidur-tidur yang tak cukup tu...
(T_T)


>>> Semoga saya bertahan hingga pukul 12 tengah malam karang...Jangan lah pengsan merata-rata...Payah orang nak kutip bawak balik...

5 comments:

  1. LALA : ingat ak lg tak. hehe kejap je ak blajar kt uitm dulu,, hehe.

    penuh cinta2 blog ko.. bersinar2. heee

    sian mata tu.rest!

    ReplyDelete
  2. atdoiyai...harus la ingat...klo xingat...xde la follow blog awk 2...ehehehehehe...

    ReplyDelete
  3. blog awk 2 pun saya dapat dari fb...harus la..sbb dlm fb pun kita jadi kwn ok...so...semestinya la sy kenal dan ingat awk kan...???(menjawab soalan dengan panjang lebar...)hahaha

    ReplyDelete
  4. salam...

    cantik mata awak tu..
    **follow ur blog

    ReplyDelete
  5. bukan mata saya la...
    amik kat google je pic ni...
    nway..
    thanks follow saya...(^_^)

    ReplyDelete