nuffnang

Friday, 8 April 2011

Penyelesaian Untuk Doily Paper Berwarna Yang Di Cari...

Saya dah jumpa jalan penyelesaian untuk doily paper yang saya cari tu... Tapi, sy kena try dulu... Kalau menjadi nanti, sy suggest kan kepada awak semua ye... Kalau tak jadi, saya buat pura-pura lupa la... Hahahaha...

how_to_hand_dye_color_doilies.jpg
Cantik kan...??? Warna warni...

Macam kerepek je... Rasa nak makan pulak... Aummm...!!!

Idea...

Cantik kalau pom pom ni jadi hiasan kat bilik tidur...

Picture semua sumbangan En Google... Tak sabar nak balik Temerloh untuk start projek ni... Sebelum tu kena pergi Kajang dulu untuk beli box putih berharga 12 sen dan doily paper warna putih yang boring itu...

Doakan saya berjaya...!!!
(^_^)


update 01/06/2012
Saya sekarang dah jual doily paper berwarna...
Sila lihat di sini...
Colourful Doily Paper @ Kertas Doili Berwarna

5 comments:

  1. xbeli la yunk...saya warna kan sendiri doily paper warna putih tu...:-)

    ReplyDelete
  2. Salam, warnakan dengan cat apa yeh..

    thx

    ReplyDelete
  3. SALAM.. cm ner nk warna kn ek?

    ReplyDelete