nuffnang

Thursday, 17 February 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH


Fuhhh...!!! Dup dap dup dap jantung saya... First time ni... Nak join segmen blogger terkenal ni... Siapa lagi kalau bukan Abang  Ben kita ni... Malu, segan, takut, excited... Semua perasaan bercampur baur... Atdoiyai...

Kenapa jadi macam ni...??? Sebab saya blogger baru yang tak tahu tentang selok belok berblog ni... Mana la tau kalau-kalau blog dan cara saya menulis ni, tak berkenan di mata orang yang membacanya kan... Takut jugak orang komen macam-macam... Tapi, in the other side... Itu yang bagus nya... Baru saya tau apa kelemahan saya... So, saya boleh perbaiki... Betul tak...??? Ha... Kan bagus saya berfikiran positif macam tu...

To Abang Ben, kalau rasa blog saya ni kurang sesuai atau ada apa-apa yang tidak kena pada pandangan orang, sila lah tegur ya... Saya budak baru belajar... Ada kekurangannya di sana sini... Sekian, terima kasih... (^_^)

>>> Credit to Anis Nasri sebab tolong copy kan header Abang Ben ni dari komputer dia... Sebab kat komputer saya tak keluar header ni...Hehehehe...

9 comments:

  1. salam kenal laila...

    suka banyak love...love & love...

    ReplyDelete
  2. anis: yeah3...!!!tq...:-)

    kak jun: eh...yeke akak...???kite panggil je..tanda hormat...hehe...salam kenal jugak...tp kak...nama sy lala..bukan laila...hehehe...

    ReplyDelete
  3. hye
    salam perkenalan dari Hazmin
    saya blogger baru nak belajar
    selamat berblogging

    BLOG HAZMIN

    ReplyDelete
  4. terjah dari blog abg ben dan follow :)

    ReplyDelete
  5. fuyoo nama akak da t'senarai laa..
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak ek... mai la singgah dan follow blog saya yer.. ok thanks..

    ReplyDelete