nuffnang

Thursday, 17 February 2011

CoNtEsT KeLiMa - CoNtEsT MaTa BuLaT...

Selamat petang awak semua... Mesti semua dah nak balik kan... Tapi saya malas lagi nak balik... Sebab mesti jam time-time macam ni... Hehehe... Saya pun decide nak join contest ni... Apa...??? Contest lagi...??? Hahahaha...

^
|
|
sila klik sini untuk pergi ke blog tersebut

Walaupun saya tak di tag oleh siapa-siapa pun untuk buat contest ni, tapi saya dengan segala ketidak maluan nya... Ingin menjoinkan jugak diri dalam contest ni... (Apa punya bahasa la yang saya guna ni...Atdoiyai...)

Cik Deeba - Pengasas contest mata bulat

First sekali sebelum awak semua nak join contest ni...Awak semua harus lah menjadi follower kepada Cik Deeba ini ye...Kemudian, sila jadi follower kepada sahabat beliau yang turut sama menaja hadiah untuk contest ni...Iaitu Cheq Nu'nu atau nama komersial nya CN...

Reason utama saya menjoinkan diri dalam contest ini adalah kerana, saya memang banyak sangat gambar yang menampakkan mata saya bulat... Walhal, mata saya tak ada la bulat mana pun... Tapi gambar zaman-zaman muda dulu la yang banyaknya... Sebab masa muda dulu je saya suka buat ekpresi muka dengan mata yang bulat... Ala-ala pandang atas gitu... Ok lah... Sila semak gambar-gambar saya di bawah ok...

-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----
-----
>>> Gambar ni masa boring-boring kat ofis... Maksudnye, masa gambar ni di ambil, saya tak ada la muda sangat dah... Hehehe...

>>> Ha...!!! Yang ini confirm-confirm teserlah kemuda remajaan kat muka saya kan... Atdoiyai... Ni gambar masa saya study kat Uitm Segamat dulu...Perh...!!! Muka suci gila... Hahaha...

>>> Ok...!!! Ini gambar yang betul-betul saya nak pertaruhkan untuk contest... Memang tunjuk sebijik-sebijik mata saya... Boleh la kan...??? Dari tak ada mata...

Dan saya tag : - Anis Nasri
                      - Han Alfi
                      - Kembang Parawan


>>> Psst... Psst... Dengar cerita salah seorang penaja hadiah tu, kawan lama Anis Nasri... Kawan zaman muda remaja dulu... Boleh guna kabel la macam ni... Ekekeke...


1 comment:

  1. ahahahha ceh siot jek. kite pn xjoin contest ni. ahahahaha

    ReplyDelete