nuffnang

Thursday, 29 December 2011

Quilling Clip Hair...

Selamat pagi semua...
Pagi ni, awal-awal lagi mood menaip saya dah sampai...

Tak ada apa pun sebenarnya...
Just nak share gambar yang saya janjikan semalam...
Sepit rambut yang dipasangkan dengan brooch yang saya buat untuk adik saya tu...
So, ini hasilnya...



Bak kata kawan saya...
Bunga yang curly-curly kat dalam kerangka bunga tu...
Macam logo BSN je...
Hahaha...

Sebenarnya saya nak cari aligator clip yang macam contoh di bawah ni...

sumber: pakcik google

Tapi, tak jumpa-jumpa...
Susah sangat nak cari yang kosong...
Kalau ada pun kena beli secara online la...
So, terpaksa la beli yang macam ni je...

sumber: pakcik google

Sebenarnya saya lebih prefer pakai aligator clip...
Sebab lebih senang untuk clip kat shawl...
Tapi, ini bukan untuk saya...
Untuk adik saya...
Jadi saya peduli apa...
Pakai je la...
Orang dah kasi free...
Banyak cakap, nanti saya ambik balik...
(Hahaha... Kejam punya kakak...)

Kalau ada siapa-siapa tau kat mana boleh saya dapatkan aligator clip ni...
Tolong bagitahu ye...
Kalau boleh bukan secara online la...
Sebab saya suka pergi kedai tu sendiri dan pilih sendiri...
Banyak songeh la pulak ibu mengandung ni...

Ok la...
Nak sarapan pagi...
Daaa...

update : 04/06/2012

Sekarang saya dah ambik tempahan untuk quilling...
Sila lawat blog baru saya...

arwarnwarni.blogspot.com

5 comments:

  1. Kina: kan...???haha...

    Fitri: tq...:-)

    Liyana: untuk ibu mengandung boleh je...hehe...

    Kak Jun: terima kasih...:-)

    ReplyDelete