nuffnang

Tuesday, 15 March 2011

OuR MeMoRy PhOtO CoNtEsT...

Finally... Hari ni mood nak join contest saya betul-betul dah datang... Pagi-pagi, datang ofis... Bukak blog... Ada orang tag saya dalam contest... Terima kasih ye Cik Juejue sebab tag saya dalam contest ni...


Gambar di atas adalah banner Cik Penganjur... Untuk pergi melihat dengan mata kepala sendiri syarat-syarat penyertaan, sila lah rajinkan diri awak untuk klik banner tersebut ok... Dan kalau awak rajin lagi... Mari kita bersama-sama join contest ni ok...??? (^_^)

So... Gambar yang saya pilih untuk dipertaruhkan ialah...
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
\/



Kenapa saya pilih gambar ini...??? Sebab saya sangat rindu kan zaman saya tangkap gambar ni... Kalau boleh nak patah balik ke zaman ni... (T_T)

Gambar ini diambil masa Dinner Kolej Si Manja Kini, UiTM Segamat sesi Disember 2007-Mei 2008... Sekarang ni rasanya dah tak ada dah kot nama kolej ni... Sebab UiTM Segamat dah buat penyusunan baru untuk kolej-kolej kediaman kat sana...

Perh...!!! Kalau nak tau... Ini semua senior-senior Part 6 Kolej Si Manja Kini untuk sesi tu... Kira kami ni Super Duper Senior la masa tu... Hehehe... Masa ni semangat ke'kolej'an sangat kental dalam diri kami... Masa ni, mana-mana yang tak bertegur sapa pun boleh jadi baik-sebaik nya... Sebab terlampau kuat kan semangat ke'kolej'an tu... Rasa tak nak keluar dari Kolej Si Manja Kini tu... Rasa tak nak grad diploma... Nak terus jadi penghuni tetap Kolej Si Manja Kini tu...

Tapi sekarang ni, ramai yang dah habiskan degree masing-masing... Ada yang dah kerja tetap pun... Kami jumpa pun kalau pergi kenduri kahwin kawan-kawan kolej ni... Tapi, buat masa sekarang memang tak ada lagi official reunion yang dibuat... Mungkin lepas ni boleh buat la... Tapi saya malas jadi organizer... Hahaha...

Owh...!!! Lupa nak bagitau... Muka yang dibulatkan tu adalah saya... Comel kan...??? Hahaha...

Dan saya tag  - Anis Nasri
                     - Puan Qieranna
                     - Mizz Kechique
                     - Amy Farhana

>>> Nama kolej saya unik kan...??? Kalau nak tau apa maksud Si Manja Kini tu, sila google ok...:-)

2 comments:

  1. heh..xnmpk sgt muke tu...hehe..

    gud luck!! =)

    ReplyDelete
  2. hehehe...sila klik gambar untuk tumbesaran yg sihat...

    ReplyDelete